Word sponsor

Sinds 1 januari 2013 heeft de gemeente het leefbaarheidsbudget stopgezet. Dit heeft tot gevolg dat wij het jaarlijkse sinterklaasfeest zonder subsidies moeten organiseren.

Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan, is in juni van dat jaar de Stichting Sinterklaascomité Zaanstad opgericht.  Op deze manier hopen wij sponsors en donateurs te kunnen vinden die ons willen ondersteunen, zodat het feest zal blijven bestaan.

In welke vorm kunt u bijdragen

U kunt ons steunen in de vorm van een financiële bijdrage, maar het leveren van bepaalde goederen of diensten kan ons ook helpen. Het is dus mogelijk ons op verschillende manieren te ondersteunen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw sponsoring.

Vul onderstaand formulier in, als u ook wilt bijdragen aan het sinterklaasfeest!

Meer informatie?

Voor zowel bedrijven, als particulieren hebben wij een folder gemaakt waarin alle informatie staat.
 
  • Voor bedrijven klik hier
  • Voor particulieren klik hier

Inschrijfformulier

Maak uw keuze
ParticulierZakelijk

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Straat: (verplicht)

Postcode: (verplicht)

Plaats: (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Vragen en/of opmerkingen

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

Natuurlijk kunt u ook uw bijdrage overmaken op ons rekeningnummer NL30ABNA0429821182 t.n.v. Stichting Sinterklaascomité Zaanstad. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Alvast hartelijk dank voor de bijdrage.